Sammenligning af bredbånd

SparMig tibyder en gratis sammenligningsservice, som en uafhængig formidler af a-kasse. mobilabonnementer, bredbånd og kasinobonus. Vi tager ikke ansvar for fejl og/eller ukorrekte informationer, som bliver oplyst på denne hjemmeside. Hvis oplysningerne på Sparmig.dk og relevant information på samarbejdspartnernes hjemmesider ikke stemmer overens, bør brugerne tage udgangspunkt i informationen hos udbyderne. 

Tjek løbende priserne på dit internet 

Måske er du allerede tilfreds med prisen på dit internet, men der er en stor sandsynlighed for at det kan blive billigere. Ser du, der er rigtig stor konkurrence blandt internetudbyderne og det betyder, at priserne løbende varierer og dermed bliver sænket. Derfor er det en god idé løbende at holde lidt øje med priserne og på den måde sikrer du har det billigste internet. 

Clients

Professionals

Languages

Words Translated

Hvad er Wifi?

WiFi er betegnelsen for et trådløst netværk. For at opnå forbindelse til et trådløst netværk, skal man bruge en router, som man oftest kan leje af sin internetudbyder eller købe selv. 

De fleste routere i dag er trådløse, som betyder at de benytter sig af WiFi signalet. Routeren omdanner de informationer den til radiobølger, der så kan modtages af apperater, der har et indbygget WiFI-kort. 

Radiobølgerne sendes henholdsvis på 2,4 GHz  og 5 GHz. Det mest brugte er 2,4 GHz, men dermed også den mest trafikerede forbindelse, hvilket godt kan have indflydelse på hastigheden. 5GHz forbindelsen er mindre brugt, og derfor relativt hurtig, men ulempen er at den ikke har så stort rækkevidde som 2,4 GHz forbindelse har. 

I sidste ende kommer det dog an på, hvilken hastighed internetudbydere tilbyder, så dt nytter ikke meget at købe en router, der yder højere hastighed, hvis du ikke er tilfreds med den internethastighed, som din internetudbyder tilbyder. Dine muligheder er så enten at betale for højere hastighed eller skifte til en anden udbyder, der tilbyder større hastighed.

Forbrug

Det er en god ide at finde ud af dit forbrug. Bruger du blot nettet til at surfe rundt og svare på mails, har du ikke brug for meget hastighed. 

Hastighed

Hastigheder på bredbånd bliver målt i download -og uploadhastighed. Lidt som du kender det fra bilreklamerne, der lover bilen kører langt på literen; så er nettet nok ikke altid så hurtigt som de lover. 

Pris

Tænk over dit behov og budget når du vælger bredbånd. Der er mange penge at spare, hvis du ikke spiller meget computer eller ser Netflix.